Aangenaam!

Ik ben Ilse.
Copywriter en gepassioneerd door taal.

Ik kijk er nu al naar uit om u persoonlijk te mogen ontmoeten en om uw project te bespreken. Bent u benieuwd wie u dan mag verwachten? Ik stel me hierbij graag even aan u voor.

Mijn professionele carrière startte als freelance Management Assistant, een secretaresse die u kan inhuren op uurbasis zeg maar. Zo kwam ik terecht bij verschillende kmo’s uit de meest uiteenlopende sectoren en zo heb ik een brede algemene kennis en een waaier aan technisch-commercieel jargon verzameld.

Dat zijn erg handige tools als copywriter  om teksten te schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Hoe technisch of gespecialiseerd uw dienst of product ook is, ik ben nieuwsgierig genoeg om er alles over te ontdekken! Met een woordje uitleg en heel wat research verzamel ik de nodige informatie om  uw verhaal net iets anders neer te schrijven. Klaar en duidelijk en vooral commercieel overtuigend.

Dat is kort gezegd wie ik ben en waar ik voor sta. Heeft u nog vragen? Ik beantwoord ze met plezier tijdens een persoonlijk gesprek.

Hopelijk tot snel!

uw copywriter
Ilse Meeus