To Facebook or not to Facebook, that’s the question!

Uw Facebook pagina onderhouden is belangrijker dan u denkt!

Vraagt u zich ook af of een bedrijfspagina op Facebook aanmaken een goede zaak is voor uw onderneming? De gouden regel is dat het zeker niet onverstandig is om er eentje aan te maken, zolang u de Facebookpagina ook up-to-date en interactief houdt. Uw Facebook pagina onderhouden is dus de boodschap!

Een Facebook bedrijfspagina is zoals een website, ook mensen zonder persoonlijk Facebook profiel kunnen informatie en afbeeldingen op uw Facebookpagina terugvinden, als u natuurlijk een pagina en geen profiel heeft aangemaakt voor uw bedrijf.

Net zoals bij een website is die pagina trouwens een online visitekaartje van uw bedrijf. Bezoekers zullen handige en bruikbare informatie appreciëren, maar ze knappen er vast op af als het meest recente bericht toch niet zo recent is. En denkt u er ook even aan om de Facebook bedrijfspagina ook van een herkenbare huisstijl te voorzien? Als de lay-out van uw facebookpagina niet overeenstemt met die van uw website is dat eerder verdacht dan bevestigend.

Een Facebook bedrijfspagina die (inter)actief is, geeft bovendien ook een boost aan de vindbaarheid van uw eigen site. Het is dus niet alleen zaak om regelmatig nieuwe berichten te posten, u kan ook best interactie uitlokken door lezers op uw berichten te laten reageren.

En wie gaat die Facebook pagina onderhouden?

Weet u wel WAT u wil zeggen, maar niet HOE? Dan kan op uw vaste web copywriter AndersGeschreven rekenen om uw gedachten te vertalen in aantrekkelijke posts. Vanop afstand assisteren wij u om uw Facebook pagina aan te maken en te onderhouden. U kan ons zowel inschakelen voor de aanmaak van de pagina en voor de eerste posts om de eerste “likes” binnen te halen, maar u kan ook het onderhoud volledig uitbesteden. Voor een vooraf afgesproken bedrag per maand bent u zeker dat de pagina ook op lange termijn in beweging blijft.

Wil u meer weten over de Facebook diensten van AndersGeschreven? Neem gerust even contact met ons op om enkele links van Facebook pagina’s in ons beheer te ontvangen en om ook uw Facebook ambities te bespreken.