Laat uw teksten herschrijven door een professioneel copywriter!

Geef uw boodschap alle kansen!

U kent het vast. Net een tekst geschreven en die zeker 3 keer aandachtig nagelezen en toch staat er nog een fout in. Frustrerend?

Ja dat wel, maar niet onlogisch. Het leestempo ligt namelijk aanzienlijk hoger bij teksten die u zelf schrijft dan bij teksten die u voor het eerst leest. Daarom merkt een buitenstaander fouten altijd sneller op. Net zoals u dat doet bij de tekst van iemand anders.

Spelfouten, ontbrekende woorden, artificiële zinsconstructies of een onregelmatig leesritme worden snel opgemerkt door het kritische oog van een professioneel copywriter. Laat daarom uw scripties, thesissen en manuscripten nalezen en redigeren om uw inhoudelijke boodschap alle kansen te geven door dergelijke schoonheidsfoutjes in de tekst te vermijden.

Of heeft u al teksten waar u tevreden over bent en stiekem ook ietwat aan gehecht intussen ? Met een mini-facelift zijn ze snel als nieuw. Laat ons uw teksten herschrijven of opfrissen en ze worden vast nóg efficiënter.

Tips

 • Het oog wil ook wat.
  Heeft u een nieuw design laten ontwerpen, maar de originele teksten wil u behouden? Natuurlijk mag dat, maar passen ze wel bij elkaar? Laat uw teksten aanpassen in functie van de lay-out van uw folder of website om uw lezers meteen naar de essentie van uw tekst te leiden.
 • Less is more… Maar ook duidelijker.
  Laat daarom uw bestaande teksten inkorten zonder in te boeten aan inhoud en overtuigingskracht.
 • Beter voorkomen dan genezen !
  Een trotse Vlaming verkiest  Bancontact eerder boven pinnen op de e-shop. Een klein woordje aanpassen, kan een bounce vermijden en resulteren in conversie. Kleine nuances maken soms een wereld van verschil. Waarom uw typisch Nederlandse bewoordingen niet even laten verVlaamsen om meer verkoop te realiseren?
 • Tien voor taal.
  Leuk als het op 10 is, maar minder leuk op 20.

  Door uw scriptie of thesis te laten redigeren, voorkomt u dat de prof afknapt op taalfouten en moeilijk verteerbare tekstbrokken. Zo kan hij/zij zich volop op uw inhoudelijk betoog  richten en krijgt u een eerlijk resultaat voor eerlijk werk.