Met SEO optimalisatie scoort uw website beter bij zoekmachines!

Hoe krijgt u uw website hoger in Google?

Er zijn heel wat factoren die de vindbaarheid van uw website in zoekmachines zoals Google bepalen. De teksten spelen een erg belangrijke rol, maar ook de lay-out en de techniciteit van de site hebben een aanzienlijke invloed. Enkel door deze 3 factoren evenwichtig en optimaal te combineren zullen uw trefwoordposities stijgen en zal uw site beter gevonden worden.

SEO optimalisatie omvat allerlei ingrepen op elk van deze vlakken om de zoekresultaten gunstig te beïnvloeden. Klinkt precies wat u nodig heeft?

Stap 1: Meten = weten

U heeft een bestaande website en u vraagt zich af of SEO optimalisatie aan de orde is? Dan kan u best bij AndersGeschreven een webanalyse rapport aanvragen.

Dit rapport omschrijft in mensentaal waaraan een goede website dient te voldoen op tekstueel, grafisch en technisch vlak. Deze punten worden bovendien beschreven vanuit het perspectief van de bezoeker, uw potentiële klant, maar ook vanuit het perspectief van zoekmachines zoals Google.

Zowel aandachtspunten voor commerciële aantrekkelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachinevriendelijkheid worden in detail en in verstaanbare taal omschreven. De eerste pagina’s van het rapport gidsen u eveneens door de meest courante SEO terminologie. Zo bent u helemaal mee en kan u vlot communiceren met de webdesigner die de technische aanpassingen zal implementeren.

Het webanalyse rapport beschrijft uiteraard niet alleen waaraan een goede website dient te voldoen. We analyseren namelijk ook meteen uw bestaande website op al deze punten en formuleren praktische tips om uw site te optimaliseren.

Elk rapport wordt bovendien vergezeld van een gedetailleerde SEO rapportage die uw huidige posities in de zoekresultaten weergeeft en ze vergelijkt met de trefwoordposities van uw concullega’s.

Ook na de SEO optimalisatie kan u een nieuw SEO rapport aanvragen om de nieuwe posities met de vorige te vergelijken en het resultaat van uw en onze inspanningen nauwkeurig te evalueren.

Stap 2 = Tijd voor actie!

U kan de webanalyse integraal aan uw webdesigner overhandigen met de vraag om de nodige handelingen voor SEO optimalisatie uit te voeren. Zijn de tips en suggesties geïmplementeerd, dan kijken we na de publicatie van de site met plezier nog even voor u na dat de aanpassingen correct werden doorgevoerd.

Blijkt uit de webanalyse dat uw teksten net iets zoekmachinevriendelijker opgesteld mogen worden, dan bezorgen we u meteen een vrijblijvende offerte om ook de SEO copywriting voor u te verzorgen.

Haalt uw website 10/10?

Bent u benieuwd hoe uw website écht scoort en hoe u de scores eventueel kan verbeteren? Neem gerust even contact met ons op om meer informatie en een vrijblijvende offerte voor een webanalyse, SEO optimalisatie of SEO copywriting te ontvangen.