Website = webdesign + teksten

Op zoek naar een totaaloplossing voor uw website?

AndersGeschreven speelt met taal, maar is niet de grafische ontwerper die u nodig heeft om een aantrekkelijke website te maken waarop bezoekers meteen verliefd worden.

Schoenmaker blijf bij uw leest, zegt men dan, maar daar heeft u natuurlijk nog geen oplossing mee. Daarom werkt AndersGeschreven intensief samen met verschillende freelance webdesigners die wél het grafische talent bezitten dat u zoekt.

Door een regelmatige samenwerking zijn wij vlot op elkaar ingespeeld en loopt de communicatie zoals het hoort. In geen tijd zijn de teksten voor uw website in het design geïntegreerd en samen zorgen we ervoor dat uw boodschap duidelijk overkomt in de gekozen lay-out.

Contacteer ons en we bekijken met welk team we aan de slag gaan.

Of staat er al even een design klaar…?

Komt u er niet toe om teksten aan te leveren om de site af te werken en zit de webdesigner achter uw veren?

Bezorg ons de link naar het ontwerpvoorstel en we leveren binnen de kortst mogelijk tijd een eerste tekstvoorstel aan. We schrijven de teksten bovendien altijd in functie van de lay-out. Zo blijft het voor uw lezers aangenaam en duidelijk om uw site van het eerste tot het laatste woord met aandacht te lezen.

Of bent u zo’n webdesigner die op teksten van de klant blijft wachten?

Wij werken ook in onderaanneming voor webdesigners en marketingbureaus. Biedt u webdesign aan en bent u toch wel nieuwsgierig wat zo’n samenwerking met een freelance SEO copywriter kan betekenen? Hier leest u er alles over.