Altijd hetzelfde liedje…

U kent het vast, u bent een website aan het bouwen voor uw klant. Het hele project is dringend, maar wanneer u klaar bent met het ontwerp en de technische implementatie, laten de teksten op zich wachten.

De klant heeft nu even geen tijd of heeft het schrijven van geschikte webteksten toch ietwat onderschat en u kan niet verder. De oplevering laat op zich wachten en dus ook de facturatie, een vervelende situatie…

Een gemakkelijke oplossing

Als u samenwerkt met  freelance SEO copywriter AndersGeschreven om professioneel geschreven teksten voor die websites aan te leveren, is het probleem meteen van de baan. Als onafhankelijk SEO copywriter werken wij namelijk zowel voor klanten rechtstreeks, al dan niet in samenwerking met hun vaste webdesigner, maar ook in onderaanneming voor webdesigners en marketingbureaus.

Hoe werken wij?

U hoeft enkel even aan de klant voor te stellen om het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten uit te besteden aan de freelance SEO copywriter waar u regelmatig mee samenwerkt en zowel u als de klant besparen tijd en zorgen.

Wij nemen contact op met de klant voor een inhoudelijke briefing en leveren binnen maximum 2 weken een volledig uitgewerkt tekstvoorstel voor de website aan, compleet met meta-data en opmerkingen voor de implementatie over de structuur, hyperlinks, aandachtspunten voor SEO optimalisatie enzovoort.

Wanneer u een tekstvoorstel van freelance SEO copywriter AndersGeschreven ontvangt, hoeft u enkel nog te copy pasten in de CMS. Wij wachten dan de feedback van uw klant af en herschrijven de teksten waar nodig tot de klant tevreden is, maar ongetwijfeld zal u heel snel uw factuur kunnen sturen voor zowel het webdesign als voor de SEO webteksten.

Altijd onafhankelijk!

Bij AndersGeschreven werken we onafhankelijk met en voor verschillende webdesigners en marketingbureaus. Wanneer wij een aanvraag krijgen voor webdesign zullen we steevast de contactgegevens van meerdere designers, met wie we geregeld samenwerken, doorsturen zodat de klant zélf een keuze kan maken.

Klaar om elkaar te ontmoeten?

Zit u regelmatig op teksten van klanten te wachten of lijkt SEO copywriting u gewoon wel een leuke extra om ook aan uw klanten aan te bieden? Neemt u vooral even contact met ons op want we kijken ernaar uit om met u kennis te maken en een mogelijke samenwerking te bespreken.