AndersGeschreven

Zelf SEO-teksten leren schrijven? Wij leren je de kneepjes van het vak!

Opleidingsaanbod

Wij schrijven teksten die zoekmachines én potentiële klanten charmeren

Hoe we dat doen

Hoe goed scoort je website nu en kan het nog beter?

Doe de test!

Een all-in opleiding copywriting waar je echt iets mee kan

Al die kennis wil eruit!

Na meer dan 10 jaar in het vak hebben we een bijzondere expertise opgebouwd in SEO-copywriting. Die kennis delen we maar wat graag met jou tijdens een praktijkgerichte opleiding copywriting. Zo kan je zelf teksten schrijven die zoekmachines én potentiële klanten bekoren.

AndersGeschreven-Opleiding-copywriting

Flexibele à la carte combinaties

Aan jou de keuze welke type opleiding het best bij je persoonlijke leerproces aansluit. Neem je deel aan een open groepsopleiding copywriting? Liever een intensieve one-on-one privé-opleiding? Of werken we samen een flexibele opleidingsformule op maat uit? Alles is bespreekbaar.

Enkele suggesties

Kwaliteitsgarantie én korting

AndersGeschreven is erkend dienstverlener bij de kmo-portefeuille van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen voor de pijlers Opleiding (DV.O235475) en Advies (DV.A235476). Een onbetwistbaar kwaliteitslabel waar we best trots op zijn.

Die erkenning levert jou nog een bijkomend voordeel op. De overheid steunt kleine ondernemingen namelijk door een deel van de opleidingskost te subsidiëren (tot 30 % voor kleine ondernemingen en max. 20% voor middelgrote bedrijven).

Schrijfkriebels?

Nu al benieuwd wat we je allemaal bijleren? Klik door naar onze kalender en schrijf je in!