AndersGeschreven

Zelf SEO-teksten leren schrijven? Wij leren je de kneepjes van het vak!

Opleidingsaanbod

Wij schrijven teksten die zoekmachines én potentiële klanten charmeren

Hoe we dat doen

Hoe goed scoort je website nu en kan het nog beter?

Doe de test!

"Toegankelijk, helder, en heel erg nuttige info en inzichten. Zelfs al ben je al even copywriter, je kan er meteen mee aan de slag."

– Jonas De Meyer, Flexinet (2019)

"De training SEO Copywriting was voor mij een echte Eye Opener. Als zaakvoerder heb ik nu veel meer zicht op vindbaarheid via Google en hoe mijn websites best worden opgemaakt. Nu laat ik me voortaan niks meer wijsmaken. Proficiat, Ilse."

– Peter Callens, zaakvoerder Pantelco (2019)

"Een zeer waardevolle SEO-copywriting training! Een echte aanrader. En bovendien gegeven door een ervaren madam met pit en power. De kennis die Ilse van Andersgeschreven met je deelt, is van absolute meerwaarde om een betere ondernemer te worden."

– Ann Poleunis, zaakvoerder & business coach bij Let’s Get Inspired (2019)

"De SEO copywriting training heeft de verwachtingen volledig ingelost. De nodige basis theorie, cases en praktijkoefeningen, afwisselende werkvormen en een toplocatie! Aanrader ?!"

– Muriël Meersman, marketeer & copywriter bij marketinX (2019)

"Een persoonlijke/duidelijke uitleg met concrete tips die je meteen kan toepassen op je teksten. Veel praktijkoefeningen die je een goed beeld geven van hoe het wel en niet moet."

Ann Goossens, copywriter bij Bakermen (2019)

"Samen met enkele collega's bij dhaxley Translations, heb ik een tijdje geleden een geweldig boeiende SEO-workshop van Ilse gevolgd. Ze inspireerde ons om onze web copy eens duchtig onder handen te nemen en nam uitvoerig de tijd om ons hierin te begeleiden. Met haar deskundige uitleg, tips & tricks heeft ze ons zelfs de middelen aangereikt om een nieuwe SEO-vertaalservice te kunnen aanbieden aan onze klanten!"

 Eric Van Den Troost, Editor bij dhaxley Translations (2016)

Krachtig Online

"Ilse is expert in haar vak. Als je echt hoog wil ranken via SEO, ben je hier op de juiste plaats. Aanrader!"

 Yannick Meeus, KrachtigOnline (2020)

Onder Woorden logo

"Als eerste kennismaking met SEO was de SEO-training een eyeopener van formaat: knappe opbouw, klare taal, heldere inzichten, en dat alles overgoten met het enthousiasme van Ilse. Mijn -jawel, hoge- verwachtingen werden dus volledig ingelost!"

 Iris Van Duffel, Onder Woorden (2019)

wildekoffie logo

"Zie dat je goed uitgeslapen bent als je de copywriting dagcursus komt volgen. Die bevat werkelijk een schat aan informatie. Gelukkig volgt Ilse je ervoor en erna ook goed op. Ik ben zeer tevreden. Check de resultaten op www.wildekoffie.be"

 Sam Verheyen, WildeKoffie (2019)


 

Hoeveel sterren geef jij?  Hoeveel sterren geef jij aan Andersgeschreven

Zelf ook al deelgenomen aan een SEO-copywriting opleiding van AndersGeschreven?

We zijn benieuwd naar jouw feedback. Kies een medium uit en deel je ervaringen met toekomstige cursisten via een eerlijke online review.

Schrijf je review!

andersgeschreven google  andersgeschreven facebook  andersgeschreven linkedin