Project omschrijving

Gaat u zelf blogberichten schrijven of schakelt u een copywriter in?

Blogberichten schrijven? Dat is net een van onze kernactiviteiten.

Als enthousiaste ondernemer heeft u ongetwijfeld het razend druk. Veel tijd om uw website bij te werken, schiet er vast niet over, maar als u een nieuwssectie heeft, moet u uiteraard wel regelmatig nieuwe blogberichten schrijven en publiceren. Is teksten schrijven niet bepaald uw favoriete bezigheid of heeft u daar gewoon echt geen tijd voor en wil u wél maximaal scoren in Google, dan is die blogberichten laten schrijven door een freelance SEO copywriter zoals AndersGeschreven zeker geen slecht idee.

Wij schrijven namelijk op regelmatige basis nieuwe blogposts voor verschillende klanten en dat over de meest uiteenlopende onderwerpen. Voor incassobureau Trivion zijn dat bijvoorbeeld blogartikels over incasso boordevol handige tips om klanten sneller te doen betalen. Ook technisch incassojargon wordt klaar en duidelijk uitgelegd en u vindt op deze incasso blog ook heel wat informatie over verplichte factuurvermeldingen, betaaltermijnen en financiële kortingen. Er valt immers heel wat te vertellen over incasso gerelateerde onderwerpen.

Nieuwsgierig welke blogberichten wij zoal schrijven?

Het is maar een kleine selectie en u kan nog veel meer referenties terugvinden in de portfolio van deze AndersGeschreven website, maar hier vindt u alvast enkele interessante links. Deze blogs bevatten heel wat informatie die ook u als ondernemer zullen aanbelangen: