Project omschrijving

Advia zocht een freelance tekstschrijver op héél korte termijn

Soms is dringend geen relatief en rekbaar begrip

Toen incassobureau Advia ons contacteerde omdat ze dringend een freelance tekstschrijver zochten, wisten we het meteen. Dit was geen klant die het woord “dringend” licht in de mond neemt.

Of we de dag nadien al konden afspreken voor een inhoudelijke briefing en of we uiterlijk 2 dagen later al SEO compatibele webteksten konden aanleveren…

De teksten moesten bovendien niet alleen SEO geoptimaliseerd zijn, maar ook heel duidelijk het verhaal, de visie en de missie van Advia vertalen. Geen simpele klus, want deze incassospecialist houdt er een wel heel bijzondere aanpak op na.

De deadline voor publicatie van de nieuwe website stond vast, het webdesign was al klaar en Advia zocht een freelance tekstschrijver die deze uitdaging wou en kon aangaan.

Ehm…, zucht, denk, twijfel,…

Deze freelance tekstschrijver ging de uitdaging wél aan

Het paste helemaal niet in de planning, er kon geen opdracht meer tussen en het zou nachtwerk worden, maar we waren geïntrigeerd en dus konden we niet anders dan de opdracht toch aanvaarden. Interesse is een raar beestje en een stevige uitdaging gaan we ook nooit uit de weg.

Hoe dit project is afgelopen?

Het was héél kort dag en ook een hele korte nacht, maar de teksten waren er op tijd! Dankzij de snelle feedback van de klant waren ze ook in een mum van tijd aangepast en online geplaatst.

Bent u nieuwsgierig naar het resultaat of eigenlijk vooral benieuwd om te weten hoe ADVIA incasso helemaal anders aanpakt dan anders? Neem dan maar eens een kijkje op hun gloednieuwe webstek.