Project omschrijving

SEO copy is veel meer dan schrijven voor Google

Web copy met een twist

Dat AndersGeschreven een bijzondere kijk heeft op SEO copy, mocht klant De Marketing Link aan den lijve ondervinden. Wij gaan namelijk niet enkel teksten schrijven die scoren in Google, maar ook actief inzetten op content marketing. Dat bleek precies wat Françoise Cornette zocht, want De Marketing Link levert net praktijkgericht marketing advies met een sterke focus op online marketing met een hoge ROI. Kortom, voor dit SEO copy project moesten we content driven en praktijkgericht schrijven over content marketing. De theorie omzetten in de praktijk dus…

De uitdaging

Voor de nieuwe website werd eerst grondig nagedacht over de structuur en wat de doelstelling van elke webpagina zou zijn. Conversie creëren en emailadressen an potentiële klanten verzamelen, zou namelijk dé doelstelling van de hele website worden. Daarna gingen we aan de slag en schreven we klant- en  Googlevriendelijke teksten voor de basispagina’s van de website en heel wat blogartikels over marketing optimalisatie, SEO copy en lead generation.

Het resultaat?

Dat kan u zelf bewonderen op marketinglink.be. De vele praktische marketing tips lezen en de white papers over online marketing downloaden, is trouwens een echte aanrader!