Project omschrijving

Teksten voor nieuwe website nodig?

Van champagnebier proeven tot nieuwe website maken

Toen de vraag kwam om teksten voor een nieuwe website te schrijven voor Dame Jeanne waren we meteen enthousiast. De Dame Jeanne brut bieren zijn een op-en-top Belgisch kwaliteitsproduct en net daarom een erg dankbaar onderwerp om webteksten voor te schrijven.

Getest en goedgekeurd

We zouden niet meteen teksten voor een nieuwe website aanleveren. Deze klant wou onze aanpak, service en schrijfstijl eerst uittesten en liet ons eerst een tekst schrijven voor een commerciële voorstellingsmail. De toon en stijl bleken de verwachtingen helemaal in te lossen en dus mochten we ook de teksten voor de nieuwe website aanleveren.

Elk web copy project begint bij copywriter AndersGeschreven met een grondige inhoudelijke briefing en dat was bij Dame Jeanne niet anders. We moeten exact weten WAT we moeten schrijven voor we beslissen HOE we gaan schrijven uiteraard. Meestal verloopt zo’n content briefing telefonisch of via een goed gesprek bij de klant ter plaatse, maar bij Dame Jeanne stond ons een bijzonder aangename verrassing te wachten… Deze briefing zou namelijk beginnen met een proeverij van het complete Dame Jeanne champagnebieren assortiment. Geen betere manier om inspiratie op te doen!

Met de fijne pareling nog in het hoofd, schreven en herschreven we de teksten tot ze goedgekeurd werden voor publicatie en niet veel later kon de webdesigner alle teksten in het gloednieuwe webdesign gieten en de nieuwe site opleveren.

Wij konden het niet laten om nog even de bestaande Dame Jeanne Facebook pagina een opfrisbeurt te geven en nu kunnen we u met gepaste trots uitnodigen om het resultaat zelf te bekijken op damejeanne.be.

Veel leesplezier & proost!