Project omschrijving

Webshop teksten laten schrijven, dat is investeren in meer verkoop

Waarom SEO geoptimaliseerde webshop teksten zo interessant zijn

Met SEO copywriting kan u niet alleen de hoofdpagina’s van uw website optimaliseren voor Google. U kan ook SEO compatibele nieuwsberichten en webshop teksten laten schrijven. Zeker voor webshops is dergelijke zoekmachinevriendelijke web copy erg interessant. Wanneer iemand een bepaald product wil kopen, zal uw productpagina namelijk hoger in de zoekresultaten verschijnen. Aantrekkelijke meta data teksten (de blauwe titel en de 2 tekstregels er net onder in de Google zoekresultaten) doen uw potentiĆ«le klant zin krijgen om door te klikken en die belandt vervolgens meteen op de juiste webshop pagina. Ook daar voorzien we uiteraard commercieel aantrekkelijke teksten zodat we ook de conversie stimuleren. U wil namelijk niet alleen dat potentiĆ«le klanten uw webshop teksten lezen, maar dat ze uw product ook effectief aankopen.

Hoe we het bij AndersGeschreven aanpakken voor Partena Gezondheidshop

Partena Gezondheidshop is een bijzonder uitgebreide webshop met allerhande leuke en praktische zorg-, wellness- en gezondheidsproducten. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe artikelen en daar zijn telkens nieuwe webshop teksten voor nodig. Aan de hand van een korte productbeschrijving die ons wordt aangeleverd, of enkel een link naar de website van de fabrikant, stellen wij de Googlevriendelijke webshop teksten op. Dat doen we trouwens op regelmatige basis.

Hoe zo’n webshop tekst eruit ziet? Neemt u maar even een kijkje bij de Duukies beach socks bijvoorbeeld. Zonder twijfel een van onze favoriete producten, waar we met plezier een aantrekkelijke beschrijving voor hebben geschreven. Of bent u net op zoek naar een ergonomische zitoplossing? Dan kunnen we bijvoorbeeld ook het Backjoy zitje warm aanbevelen.