Project omschrijving

Ook Argo Reclame zet in op website optimalisatie

Van nieuwsbericht schrijven tot volledige website optimalisatie

Beletteraar Argo Reclame in Lokeren zocht een copywriter met kennis van SEO om enkele nieuwe nieuwsberichten te schrijven. Deze zouden immers opgenomen worden in de maandelijkse nieuwsbrief. 3 nieuwsberichten later volgde de vraag of we ook website optimalisatie konden verzorgen. Argo Reclame wilde immers ook de andere pagina’s van de website beter vindbaar maken in Google.

We gingen aan de slag en optimaliseerden maar liefst + 195 pagina’s! Nieuwe meta data teksten invoeren, de bestaande teksten ietwat herschrijven, titels toevoegen en de trefwoorddichtheid verbeteren, het zijn maar enkele zaken die we aangepakt hebben.

Van website optimalisatie tot lange termijn samenwerking

Argo Reclame is duidelijk een tevreden klant. De Google vindbaarheid is met zo’n 3 % gestegen en dus heeft de investering in website optimalisatie duidelijk opgebracht. Om die reden besteedt Argo Reclame nu regelmatig schrijfwerk uit aan AndersGeschreven. We hebben onder meer een bedrijfscolumn voor kmo-insider geschreven, een nieuwe OVER ONS webpagina en we assisteren ook bij het beheer van de Argo Facebookpagina.