AndersGeschreven

Zelf SEO-teksten leren schrijven? Wij leren je de kneepjes van het vak!

Opleidingsaanbod

Wij schrijven teksten die zoekmachines én potentiële klanten charmeren

Hoe we dat doen

Hoe goed scoort je website nu en kan het nog beter?

Doe de test!

Je teksten laten schrijven levert (tijd)winst op!

Eén partner voor al je zakelijke communicatie

Bij AndersGeschreven kan je verschillende soorten zakelijke teksten laten schrijven. Zeker zoekmachinevriendelijke teksten voor websites en blogberichten, want SEO-copywriting is al jarenlang onze specialiteit.

Als freelance copywriter schrijven we echter ook talloze andere commerciële teksten. Zowel voor online als voor offline gebruik. Wervende teksten voor mailings of standaardbrieven en aantrekkelijke vacatureteksten om er maar enkele te noemen.

AndersGeschreven-Copywriting
AndersGeschreven-SEO-teksten-laten-schrijven

Flexibele oplossingen & opleidingsformules

Een deel van je teksten laten schrijven door een professioneel SEO-copywriter en daarna zelf je website aanvullen met zelf geschreven blogartikels? Kan perfect! Bij AndersGeschreven is elke samenwerkingsvorm bespreekbaar.

Meer nog, we delen onze expertise en copywriting tips ook met plezier via onze schrijfblog. Of volg binnenkort een van onze praktijkgerichte schrijfopleidingen. Zo leer je zelf SEO-teksten schrijven die scoren in zoekmachines.

“Met Ilse heb ik een partner gevonden voor verschillende kleine opdrachtjes. Het is echt leuk samenwerken met haar, vooral omdat ze steeds meedenkt over het beoogde doel van de tekst. Super service!”

– Redouan Tijani

"Ilse is een uitstekende, gepassioneerde copywriter. Ze heeft enkele Facebook-advertenties geschreven voor mijn bedrijf. Wat een geweldige teksten! Bedankt Ilse!"

– Kjell Fruytier

"Ilse is een absolute expert in haar vak. Ze beheerst het SEO-luik grondig, maar vergeet nooit om het totale plaatje van je bedrijf mee te bekijken. Bovendien kan ze zich snel inwerken in eender welke materie wat resulteert in waardevolle content voor alle partijen."

– Sarah Keppens, Customerry

Ook jouw teksten laten (her)schrijven?

Als je de tijdswinst en de resultaten van professionele content marketing met de kost van copywriting vergelijkt, is de keuze snel gemaakt!