AndersGeschreven

Zelf SEO-teksten leren schrijven? Wij leren je de kneepjes van het vak!

Opleidingsaanbod

Wij schrijven teksten die zoekmachines én potentiële klanten charmeren

Hoe we dat doen

Hoe goed scoort je website nu en kan het nog beter?

Doe de test!

Je teksten laten schrijven levert (tijd)winst op!

Eén partner voor al je zakelijke communicatie

Bij AndersGeschreven kan je verschillende soorten zakelijke teksten laten schrijven. Zeker zoekmachinevriendelijke teksten voor websites en blogberichten, want SEO-copywriting is al jarenlang onze specialiteit.

Als freelance copywriter schrijven we echter ook talloze andere commerciële teksten. Zowel voor online als voor offline gebruik. Wervende teksten voor mailings of standaardbrieven en aantrekkelijke vacatureteksten om er maar enkele te noemen.

AndersGeschreven-Copywriting
AndersGeschreven-SEO-teksten-laten-schrijven

Flexibele oplossingen & opleidingsformules

Een deel van je teksten laten schrijven door een professioneel SEO-copywriter en daarna zelf je website aanvullen met zelf geschreven blogartikels? Kan perfect! Bij AndersGeschreven is elke samenwerkingsvorm bespreekbaar.

Meer nog, we delen onze expertise en copywriting tips ook met plezier via onze schrijfblog. Of volg binnenkort een van onze praktijkgerichte schrijfopleidingen. Zo leer je zelf SEO-teksten schrijven die scoren in zoekmachines.

"Ilse is een absolute expert in haar vak. Ze beheerst het SEO-luik grondig, maar vergeet nooit om het totale plaatje van je bedrijf mee te bekijken. Bovendien kan ze zich snel inwerken in eender welke materie wat resulteert in waardevolle content voor alle partijen."

– Sarah Keppens, Customerry

logo Anytime Fitness

"Ilse is een expert als het om copywriting gaat! Onze samenwerking dateert sinds 2017. Zij heeft bij opening van Anytime Fitness Stekene in de startfase de juiste "toon" weten te vinden om consumenten aan te spreken om lid te worden van Anytime Fitness. Daarna ook verschillende opdrachten correct uitgevoerd. Ze komt haar afspraken stipt na, ze denkt mee, ze weet teksten altijd zodanig op papier te zetten dat de zinnen "lekker" lopen. Kortom, het is aangenaam om met Ilse te werken! 🤝👍"

– Henk Sariman, Anytime Fitness (2017)

DCS Interieur logo

"Heel erg tevreden van het werk van Ilse. Zoals waarschijnlijk voor vele bedrijven geldt waren in de afgelopen jaren heel wat 'standaardteksten' in omloop geraakt. Geschreven door verschillende personen waardoor ook de samenhang dikwijls verdween. Dankzij Ilse werd dit vorig jaar in een eigentijds, coherent en duidelijke geheel gegoten. Een aanrader, top !! "

– Kris De Caluwe, DCS Interieur (2019)

Gyma logo

"Copyridster zoals het moet zijn!! heel tevreden over."

– Tim Lauryssen, Gyma (2019)

"Ilse is een uitstekende, gepassioneerde copywriter. Ze heeft enkele Facebook-advertenties geschreven voor mijn bedrijf. Wat een geweldige teksten! Bedankt Ilse!"

– Kjell Fruytier, Hardcore Funnel

ibadge logo

"Reeds verschillende jaren doen wij beroep op Ilse ter ondersteuning van onze communicatie in de brede zin van het woord (website, nieuwsbrieven, social media,..). Telkens slaagt ze erin om wat wij inhoudelijk als opdracht doorgeven om te zetten in een positieve, wervende en aanstekelijke tekst. Ze houdt daarbij zeer veel rekening met ons profiel en de waarden die wij als bedrijf willen uitstralen. Maar ze gaat veel verder: reeds verschillende keren inspireerde ze ons pro actief en bracht ze spontaan ideeën aan waar we écht mee aan de slag konden. Een grote meerwaarde! Tenslotte is Ilse snel, speelt ze kort op de bal en staat ze open om zelfs het kleinste opdrachtje met veel goesting en goed resultaat af te werken. Voor ons is ze dan ook echt deel van het bedrijf! "

– Mark Van Assche, iBadge (2020)

Smartvibes logo

"Pakkende teksten, betrouwbare samenwerking, denkt mee, immer vrolijk. Ja, AndersGeschreven is een plezier om mee samen te werken."

– Frederic De Schryver, SmartVibes (2020)

Van Hoye Vastgoed logo

"Onze website teksten waren tot in de puntjes verzorgd. Ilse had al snel door wat wij belangrijk vonden en vertaalde ons gevoel naar kwaliteitstekst op de site! waarvoor dank! "

– Bart Van Hoye, Van Hoye Vastgoed (2019)

Verhelst Vastgoed logo

"Creatief schrijfster en correct advies! Ilse draagt al jarenlang zorg voor communicatie en commerciële briefwisseling. Een bouwsteen voor je onderneming met veel enthousiasme en vol vertrouwen."

– Steve Verhelst, Verhelst Vastgoed (2020)

WaseGolf Logo

"Zeer goede copywriting.Weinig aan te verbeteren. Klaar voor gebruik met goed resultaat."

– Felix Van der Steichel, WaseGolf (2020)

WaseGolf Logo

"De samenwerking met Andersgeschreven is super. Andersgeschreven herschrijft onze communicatie naar onze leden en brengt deze communicatie naar een hoger niveau. Wij leveren de draft teksten en vragen ook om er een zeker "gevoel" in te steken. Zo hebben onze teksten nog meer impact en worden ze ook goed gelezen. Dus een super samenwerking!"

– Paul-Henri Van der Steichel, WaseGolf (2020)

"Bij toeval ben ik aan een project begonnen waar ook Andersgeschreven.be bij betrokken was. Vanaf het begin was het duidelijk waar ik mee te maken had: 2 zeer enthousiaste dames met heel veel liefde voor een goede en kwalitatieve copy, wat ik als webdesigner alleen maar kan toejuichen.

De gesprekken verliepen vlot, want ze weten ook het één en ander over de technische kant van een website. Mijn mond viel dan ook open van verbazing toen ik hun documentatie kreeg: gestructureerd, duidelijk en een groot plezier om mee te werken.

Er is geen twijfel over mogelijk: bij toeval is er een mooie samenwerking ontstaan, dat ongetwijfeld voor nog meer knallers op het web gaat zorgen 💥"

– Lies Pieters, Webshine (2018)

"Als vastgoedmakelaar, waar kwaliteit (en niet kwantiteit) voorop staat, heb ik aangeklopt bij Andersgeschreven.be en heeft Ilse een knappe tekst over mij en ImmoWonen.be neergezet. No nonsense, daar houd ik van. Ik ben als alleen-werkende vastgoedmakelaar (tot nu toch nog... want hier begint het ook ferm te groeien 🙂 ) actief in Heverlee - groot Leuven. Als ik mensen vraag waar ze me gevonden hebben, dan meldden ze vaak “op internet”, wat ik heel knap vind, want ik ben zeker niet de grootste vastgoedmakelaar, maar houd van kwaliteit afleveren voor mijn klanten, zoals Ilse duidelijk ook voor mij gedaan heeft, want met haar goede gekozen SEO, weten velen mensen me meer te vinden. Dank je, Ilse van Andersgeschreven.be. Je hebt een super job gedaan voor mij! Je bent een echte aanrader! Zeer aangenaam met jou samen te werken."

– Tinne De Lepeleire, ImmoWonen (2018)

“Met Ilse heb ik een partner gevonden voor verschillende kleine opdrachtjes. Het is echt leuk samenwerken met haar, vooral omdat ze steeds meedenkt over het beoogde doel van de tekst. Super service!”

– Redouan Tijani

Ook jouw teksten laten (her)schrijven?

Als je de tijdswinst en de resultaten van professionele content marketing met de kost van copywriting vergelijkt, is de keuze snel gemaakt!